Despre Noi

S.C. Luca’s Consulting S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 si este abilitata de Directia de Munca Timis din anul 2007.
Luca’s Consulting este o societate abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin intermediul Comisiei de abilitare a serviciilor externe de prevenire, protectie si avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, ca serviciu extern de prevenire si protectie conform legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 si a Hotararii Guvernului nr. 1425/2006 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii. Certificatul Nr. 8982/28.07.2011
     Personalul firmei are o vasta experienta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, a situatiilor de urgenta si relatiilor de munca si este intr-o permanenta campanie de instruire si perfectionare pentru a face fata cerintelor noii legislatii a Uniunii Europene in aceste domenii de activitate.

consultanții

O Echipă De Profesioniști

Raul STOIAN

Raul este șeful Serviciului Extern SSM, având o mare vechime în domeniu și calificări: evaluator de riscuri de accidentare și îmbolnăvire profesională și specialist SSM.

Lucian GĂTĂIANȚU

Lucian este administratorul societății, având o vechime de peste 10 ani în domeniul SSM și calificări: specialist SSM, cadru tehnic PSI și inspector resurse umane.

Adrian FĂIERAN

Adrian este evaluator de riscuri de accidentare și îmbolnăvire profesională, masterand în domeniul SSM și specialist SSM.

Catalin GĂTĂIANȚU

Inspector SSM

Colaboratorii Noștri

S.C M PROFILAXIS S.R.L

- MEDICINA MUNCII
-CURSURI SSM
-CURSURI PRIM AJUTOR

S.C TOP STING S.R.L

- BULETINE P.R.A.M
-SERVICII S.U

S.C KDG CONSULT S.R.L:

- CURSURI PROFESIONALE I.S.C.I.R

S.C CLEAN & DIRTY AS SOLUTION S.R.L

-EVALUARI DE RISC LA SECURITATE FIZICA

S.C DOZ-EL PROD S.R.L

- BULETINE P.R.A.M

S.C
MM ELECTRIC DESIGN S.R.L

- A.N.R.E

Contact

Iuliu Maniu nr.38 Timisoara

0722 222 160

office@lucasconsulting.ro

CONTACT

Director:        +40 722 222 160

Secretariat:  +40 722 222 498

office@lucasconsulting.ro